Tönkrement az élete Bezerédi Zoltán elgázolt áldozatának

Bezerédi Zoltán
Bezerédi Zoltán Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező. Origo interjú 2016.
Vágólapra másolva!
Balesetet okozott Bezerédi Zoltán Kossuth-díjas színművész még július végén Hajdúböszörményben, elütött egy szabályosan közlekedő 21 éves biciklis férfit. Balogh Alex azt mondja, teljesen felfordult az élete: kirúgták, mert a baleset okozta fájdalmaktól nem tud dolgozni. A férfi szerint a színművész még csak bocsánatot sem kért tőle.
Vágólapra másolva!

A Blikk megkereste a 21 éves férfit és felidézték, hogyan történt a baleset. Balogh Alex a lapnak azt mondta, szabályosan akart átkelni az úttesten a biciklijével, amikor a színész elütötte. Hat és fél métert repült.

"Bíztam benne, hogy a művész úr felkeres a történtek után, de sajnos ez a mai napig nem történt meg. Nem hívott, de még csak egy üzenetet sem küldött. Reménykedtem benne, hogy megpróbálja felvenni velem a kapcsolatot valamilyen módon.

Nem tudta megvárni, míg felépülök, pótolnia kellett engem. Nem elég, hogy még mindig fájdalmaim vannak, most még az álláskeresésen is törhetem a fejem – panaszkodott a Blikknek a kétgyerekes Alex, majd elvitte a lap újságíróját a baleset helyszínére.

Bezerédi Zoltán Kossuth-díjas színész Fotó: Polyák Attila - Origo

"Valamennyit javult az állapotom, de

a vállam és a nyakam azóta is borzalmasan fáj, mindkettő zúzódott. A karommal pedig még emelni sem tudok igazán.

A baleset óta ébredés után a fejem is szokott fájni. Álmomban szerencsére nem szokott előjönni a baleset, de amikor elmegyek arrafelé, mindig újraélem az elgázolásomat. Amikor egy biciklis mellett elhaladó autóst látok, összerezzenek" – mondta.

Feleségével, valamint a hároméves és nyolc hónapos kisfiával Hajdúhadházra költözött a nagyszülőkhöz, amíg Alex nem tud dolgozni. Azt mondta,

szeretné, ha Bezerédi Zoltán venne neki egy új biciklit, de annak is örülne, ha csak erre a pár hétre minimális összeggel segítené a megélhetésüket.

A rendőrök a baleset összes érintettjét ellenőrizték alkoholszondával, amely mindkét esetben negatív lett. A Blikk szerint Bezerédi Zoltán telefonján egy hölgy megígérte, átadja, hogy Alex várja a megkeresését, illetve, hogy Bezerédi Zoltán telefonál, ha úgy érzi, de később a művész megerősítette: nem akar erről beszélni.