Hollik István: Sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal bevándorláspárti

Hollik István interjú
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Karácsony Gergely főpolgármester egy interjúban elárulta, hogy a migránsok jogainak biztosítása a baloldal programjának részét képezi.
Vágólapra másolva!

Hollik István csütörtökön elküldött videonyilatkozatában hangsúlyozta:

Karácsony Gergely augusztus 1-jén interjút adott a Die Zeit nevű német hetilapnak, amelyben azt mondta, hogy a menekültek jogainak biztosítása erkölcsi kötelesség, és programjuk részét képezi, de ezt semmilyen plakátra nem fogják feltenni.

A kormánypárti politikus szerint ezzel sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal a bevándorlás pártján áll. Ugyanakkor joggal merül fel az a kérdés is, hogy mit jelentenek pontosan a menekültek jogai, amelyekről a főpolgármester beszélt - mondta.

Karácsony Gergely egy interjúban azt mondta, hogy a menekültek jogainak biztosítása erkölcsi kötelesség, és programjuk részét képezi. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hollik István szerint a bevándorláspártiak ezt már nagyon sokszor elmondták és szavaztak is róla az Európai Parlamentben: a migránsok családegyesítését, beengedésük felgyorsítását és pénzügyi támogatásukat.

Ez a gyakorlatban még több migráns beengedését jelentené Európa és Magyarország területére - mondta.

- jelentette ki Hollik István.