A misztikus, elit klubok világát idézi működésével egy európai bevásárlóközösség

Titkos ajtók és rejtett szobák a 21. században
Vágólapra másolva!
Európa egyik legrégebbi textil nagykereskedőjének leányvállalata az évszázadok óta misztériumok övezte titkos klubok élményét kínálja vásárlóinak Európa-szerte. A tagsággal járó ajánlat részeként 3000 márka több millió terméke közül lehet válogatni rendkívüli áron nap, mint nap.
Vágólapra másolva!

A kiváltságosok titkos társaságainak puszta létezése is számtalan találgatást és pletykát indított már útjára világszerte, hiszen rendre felbukkan a nevük egy-egy globális ügy kapcsán, esetleg egy könyvnek, filmnek hála kerülnek előtérbe, hiába: Földünk elit klubjai mindig is nagy hatással voltak a társadalmak életére.

A főként közéleti személyiségekből, sportolókból, és művészekből álló, kevesek számára elérhető szervezetek minden kontinensen megtalálhatók és számos titok lengi őket körül: sőt ezeket nem egyszer ők maguk terjesztik, rejtélyességüket megőrizendő.

Míg a The Hurlingham Club annyira exkluzív, hogy akár 15 évbe is beletelhet mire valakiből tag lesz – ugyanis meg kell várni, amíg valaki lemond, vagy meghal – addig a milánói The 1930 Club csupán egy rejtett ajtón keresztül közelíthető meg, ahol ultraibolya fényben ellenőrzik a tagságot igazoló kártyát.

A befolyásos emberekből álló, kevesek számára elérhető szervezetek a világ minden pontján megtalálhatók és számos titok lengi őket körül. Fotó: Jonathan Wallen for Peter Pennoyer Architects

A White's Gentlemen's Clubot Angliában hozták létre 1693-ban, s főként "fogadási könyvéről" híres, ahol olyan különös fogadások eredményeit jegyzik fel, mint például egy 3.000 fontos tétét, ami arról szólt, vajon mely esőcsepp éri el gyorsabban egy ablak alját. Ide sem egyszerű a bejutás, a leendő tagok csak három másik tag együttes ajánlásával nyerhetnek felvételt. A Disneylandben található Club 33 szintén a legelzártabb helyek közé tartozik, ezt maga Walt Disney alapította 1967-ben a legbefolyásosabb üzletemberek, hírességek és politikusok számára.

Átlagember soha nem lépheti át a Nagy Ise, Japán főszentélye küszöbét, ahol számos nemzeti kincset őriznek. A shinto hagyományok szerint a templomot – melybe kizárólag a császári család papjai és tagjai jogosultak belépni – 20 évente elpusztítják, majd újjáépítik.

A pápán és az egyház legmagasabb rangú tagjain kívül senki nem látogathatja a Vatikáni Titkos Archívumot sem, ahol több millió dokumentumot tárolnak, melyek közt akad olyan is, ami több mint 1200 éves.

A tényleges székhellyel rendelkező klubok mellett azonban jóval híresebbek a világban működő, illetve – egyesek szerint - a világot működtető titkos társaságok is, melyek rendre felbukkannak a médiában és nagy port kavarnak.

A szabadkőművesek története például egészen a 18. század elejéig nyúlik vissza, így a közel háromszáz éves társaságnak számtalan eredettörténete van. Egyesek szerint Noé bárkáját, Bábel tornyát és Salamon templomát is az elődjeik építették.

A szabadkőműves szimbólumok ábrázolása Forrás: Wikimedia Commons

A 1832-ben alapította Koponya és Csontok Rendje ma is az egyik legnagyobb befolyással és hatalommal bíró, féltitkos szervezet az Egyesült Államokban. A társaság célja elsősorban tagjainak egyetemen kívüli karrierjének előkészítése volt, mellyel majd hozzájárulhatnak az új világrend felállításához. Az Illuminátus rendet azzal a céllal alapította 1776. május 1-én Adam Weishaupt, az Ingolstadti Egyetem egyházjog és természetjog professzora, hogy az emberek feletti uralmat feleslegessé tegye, melyet a felvilágosodás és az erkölcsi fejlődés által kívánt elérni.

A Schustermann & Borensteint Európa legexkluzívabb bevásárló közösségének létrehozásakor az a szenvedély vezérelte, hogy elérhető divatot kínáljanak verhetetlen áron (akár 80%-os kedvezménnyel), továbbá ügyfeleiket és partnereiket Európa-szerte a kevesek számára elérhető, különleges vásárlási élménnyel inspirálják.

Kontinensünk egyik legrégebbi textil-nagykereskedőjének leányvállalatában minden nap akad valami felfedezni való, hiszen az általuk életre hívott Best Secret egy olyan online platform, amely női- és férfiruháik mellett otthoni kiegészítőket is kínál, s választéka Calvin Klein, Armani, Guess, Max Mara, Furla, Napapijri, Bogner Sport, Diesel, DKNY és további közel 3000 márka 500 vadonatúj termékével frissül minden nap éjfélkor.

A misztikus, elit klubok világát idézi működésével egy európai bevásárlóközösség. Forrás: Best Secret

A kedvező ajánlatok, s a misztikus klubtagság ingyenes, azonban kizárólag aktív ügyfeleik számára tudják biztosítani lehetőségeiket: aki 12 hónapon belül nem használja fel tagságát, vagy nem vásárol eleget, kizárják a klubból, de olyan pletykák is megjelentek korábban a Vogue hasábjain, hogy a vállalat havonta 3500 tagsági kérelmet utasít el, hiszen a tagok száma csupán 250 000-re korlátozódik, így hosszú várólistákra kell számítani.

A Schustermann & Borensteint Európa legexkluzívabb bevásárló közösségének létrehozásakor az a szenvedély vezérelte, hogy elérhető divatot kínáljanak verhetetlen áron . Forrás: Best Secret

A ritka vállalkozás mellett Európa egyik legrégebbi textil nagykereskedője négy valódi, titkos üzletet is üzemeltet Németországban és Ausztriában, de ezek hollétét homály fedi.

A vásárlás egészen új ingerével várja leendő tagjait az exkluzív közösség, hiszen a soha nem látott kínálat és árak, továbbá a kiváltságosság élménye igazán egyedi ajánlat a piacon.

A tagsággal járó ajánlat részeként 3000 márka több millió terméke közül lehet válogatni. Forrás: Best Secret

Használja ki exkluzív meghívónkat, és csatlakozzon a BestSecret-hez még ma, és vásároljon designer divatot, cipőket és kiegészítőket több mint 3 000 márkától akár 80%-os kedvezménnyel.