Tíz kilométeres dugó van az M3-ason

Dugók a bevezető utakon, autópálya M3
Budapest, 2011. november 4. Torlódik a forgalom az M3-as autópálya bevezető szakaszán. Országszerte mintegy száz, a fővárosban 12 helyen tart félpályás útlezáró demonstrációt a LIGA szakszervezeti szövetség. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Baleset és az erős forgalom miatt csaknem tíz kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópályán Nyíregyháza felé péntek délután - közölte honlapján az Útinform.
Vágólapra másolva!

Azt írták: az autópálya kivezető szakaszán sokan autóznak Nyíregyháza irányába; Bag térségében, a 38-as kilométernél három személyautó ütközött össze, csak egy sáv járható.

Ugyancsak több kilométeres a torlódás az M5-ös autópályán Röszke felé. A 98-as és a 105-ös kilométer között egy új terelés kiépítését végzik, és csak egy sávot használhatnak az autósok.

Kitértek arra is, hogy nagyon erős a péntek délutáni forgalom az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon, az M1-es és az M7-es autópálya közös szakasza után. Szintén telítettek a sávok az M0-s autóúti csomóponttól az érdi és a martonvásári szakaszon.