Kiraboltak egy bankot Budapesten, gépfegyveres rendőrök üldözik a rablót

Kiraboltak egy bankot Budapesten, 15. kerület, bankrablás, rendőrség, helyszínelők
Budapest, 2021. augusztus 9. Rendőrök helyszínelnek egy pénzintézet előtt a XV. kerületi Kolozsvár utcában 2021. augusztus 9-én, miután fegyverrel, vagy annak utánzatával fenyegetve kirabolták a bankfiókot. Az elkövető a zsákmányolt pénzzel elmenekült a helyszínről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint lövés nem volt, nem sérült meg senki, azonban a sokk miatt mentőt hívtak a dolgozókhoz. A rendőrök lezárták a környéket, és hajtóvadászatot indítottak a rabló után. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy eddig ismeretlen személy fegyverrel követelt pénzt az egyik XV. kerületi bank dolgozóitól, majd a zsákmánnyal együtt elmenekült. A rendőrség hajtóvadászatot indított a rabló ellen. A Bors szerint az egyik alkalmazottat mentők ápolják.
Vágólapra másolva!

Az egyik XV. kerületi, Kolozsvár utcai bankban egy eddig ismeretlen személy

fegyverrel, vagy annak utánzatával követelt pénzt az alkalmazottaktól augusztus 9-én 17 óra körül. A rabló a megszerzett pénzzel együtt elmenekült.

Forrás: Origo

A Bors szerint az egyik alkalmazotthoz mentők érkeztek, az utcán ápolják. A rendőrség szerint a sokk miatt mentőt kellett hívni a bank dolgozóihoz.

Forrás: Origo

A lap információi szerint a bankban összesen hárman lehettek bent, két ott dolgozó nő és a rabló. A helyszínen egy túsztárgyaló is kint volt.

Forrás: Origo

Végül a két nő kijött az épületből, az egyiket a mentők az utcán ápolják, a kollágja a bank igazgatójával váltott pár szót. A rablónak sikerült elemenülnie, ezért a rendőrök lezárták a területet és hajtóvadászatot indítottak ellene.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Az Origo megkeresésére az Országos Mentőszolgálat elmondta, hogy a helyszínre riasztott mentőegységnek senkit nem kellett kórházba vinnie.