Nem közlekedik a HÉV Gödöllő és Kerepes között

A zaklató ismét felbukkant a héven.
Budapest, 2019. szeptember 4. A MÁV Csoport H5-ös HÉV-vonalán a Batthyány térre, illetve Szentendrére tartó szerelvények a Tímár utcai megállóban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A H8-as vonalon áramellátási hiba miatt reggel óta akadozott a közlekedés repes és Mogyoród között, a helyzet azóta sem oldódott meg, a MÁV-HÉV Zrt. közlése szerint a HÉV közlekedés teljesen leállt Gödöllő és Kerepes között.
Vágólapra másolva!

Friss: A hibár elháírtották, a HÉV mindkét vágányon közlekedik. Az utolsó pótlóbusz 13:54-kor indult Gödöllőről. A pótlóbuszról Mogyoródnál át kell szállni a HÉV-re.

Kerepes és Mogyoród között a vonatok áramellátási hiba miatt kezdetben még egy vágányon közlekedtek, de később rosszabbodott a helyzet és

Gödöllő és Kerepes között teljesen leállt a HÉV közlekedés. Az utasokat pótlóbuszok szállítják.

A címlapi kép illusztráció!