Három percen belül ölte meg felesége szeretőjét és annak apját egy férfi Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
Életfogytig tartó fegyházra ítélte a bíróság azt a férfit, aki lelőtt egy férfit, és annak apját. Előbbi a szeretője volt a feleségének. De állítólag nem emiatt ölte meg, hanem mert szerinte csúnyán beszélt a feleségével. Az apát azért ölte meg, mert felelőségre vonta. Mindkettejüket egy távcsöves puskával lőtte le. Legkorábban 25 év múlva szabadulhat, feltételesen.
Vágólapra másolva!

A férfit a felesége 2019 tavaszán kezdte el megcsalni a főnökével. Noha a viszony végül megszakadt, a megcsalt férj nem tudta feldolgozni a történteket.

Kapcsolata megromlott az asszonnyal, akinek azt mondta, költözzön el otthonról.

Másnap a felesége megjelent a csábító férfi házánál, és szemére vetette családi életének megromlását. Az asszony a férfival kialakult indulatos szóváltásáról nyomban beszámolt a férjének, akinek előbb telefonon, majd személyesen is elpanaszolta, korábbi szeretője sértő viselkedését.

A férfi miután megtudta, hogy mi történt, hazasietett, magához vette a vadászpuskáját, amelybe 5 lőszert is betárazott, majd a nő szeretőjének házához hajtott.

Forrás: Police.hu

Az autóból kiszállva vállához emelte a puskát és az udvarán álló 42 éves férfira lőtt, aki előbb az udvaron próbált elbújni, aztán berohant a házába. A megcsalt férj második lövése azonban már célba ért:

a lövedék áthatolt a bejárati ajtón, és a mögötte lévő férfi hátába fúródott.

Forrás: Police.hu

A lövések hallatán a szemközti házban élő férfi apja az utca futott. A feldühödött férj ennek a portának az udvarára is belőtt. A lövedék a fakerítésen át a lépcsőbe fúródott.

Forrás: Police.hu

A 65 éves férfi az utcán felelősségre vonta, miközben a telefonjával felvételt próbált készíteni a támadóról. Indulatos szóváltás kezdődött közöttük. Közben a meggyilkolt férfi fia kiszaladt az utcára, és elmondta mi történt. Az apa azonnal a házba indult, hogy megnézze mi történt a fiával, mire a férj felszólította:

Az idősebb férfi azonban folytatta az útját, mire őt is hátba lőtte a másik férfi. Az apa és a fia is a helyszínen meghaltak.

Olyan súlyosak voltak a sérüléseik, hogy az azonnali orvosi segítség sem mentette volna meg az életüket.

Forrás: Police.hu

A kettős-gyilkossággal vádolt férfit ma életfogytiglanra ítélték. A legkorábban 25 év múlva szabadulhat feltételesen.

Az ítélet ellen az ügyész, és a férfi ügyvédje is fellebbeztek.