Halálos baleset történt az M0-son

Budapest, 2021. augusztus 10. Összeroncsolódott személygépkocsi és sérült teherautó az M0-s autóúton a főváros XXII. kerületi részén, ahol két személyautó és egy kamion ütközött össze 2021. augusztus 10-én. A balesetben az egyik gépkocsi sofőrje életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Két személyautó és egy kamion ütközött össze az M0-s autóúton a főváros XXII. kerületi részén, a balesetben az egyik gépkocsi sofőrje életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden.
Vágólapra másolva!

Hadházi Kornél elmondta, hogy az autóút jobb pályatestén történt a baleset és mintegy kilométeres kocsisor torlódott fel a helyszínnél a kora esti órákban. A forgalom ekkor egy sávon haladhatott, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Összeroncsolódott személygépkocsik, sérült teherautó és autó az M0-s autóúton a főváros XXII. kerületi részén Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség honlapján megjelent közlemény szerint

a sofőr 40 éves volt és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni.

A balesetben a gépkocsi sofőrje meghalt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A baleset az M0-ás autóúton, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 12. kilométernél történt.