A Metropol számolt be egy olyan bűnbandáról, aminek a tagjai jól szervezetten, hajléktalanként kéregetnek az emberektől, és zargatják őket az Örs vezér terén. A lap cikke után a banda behatolt a szerkesztőségbe, és próbálták felelősségre vonni az újságírókat, majd maguk is elismerték, hogy tényleg sokat vannak a téren. A rendőrség a sok panasz miatt most már egész nap felügyelni fogja az Örs vezér teret.

Az utóbbi időben rengeteg panasz érkezett a rendőrségre az Örs vezér téri banda miatt. Ahogy arról a Metropol is beszámolt, egy koldus bűnbanda zaklatja az embereket a téren mindennap, láthatóan jól szervezetten.

Emiatt a rendőrök éjjel-nappal, megemelt létszámban fognak járőrözni az Örs vezér terén.

Figyelni fognak az emberek biztonságára, és azonnal intézkedni fognak, ha valamilyen jogsértést látnak, és bárki kérhet segítséget tőlük. 

Forrás: Police.hu

Ahogy azt korábban megírtuk, rengetegen panaszkodtak egy bűnbandára, akik rendszeresen isznak, üvöltöznek az Örs vezér terén, valamint kéregetnek és zaklatják az embereket. A Metropol első cikke után a banda behatolt a lap szerkesztőségébe, és azzal fenyegetőztek, hogy bezáratják a Metropolt, és az újságírók elveszítik a munkájukat.

Emellett a banda tagjai elismerték, hogy az Örs vezér terén töltik a napjaikat. A Metropolnak egy olvasója úgy nyilatkozott, hogy már Kelenföldön is látta a bandát, ott az aluljáróban zaklatták az embereket.