Augusztus 25. éjfélig - online és postai levél formájában - még mindenki elmondhatja a véleményét számos fontos, mindannyiunkat érintő kérdésben. Ilyen például a családtámogatásoknak járó alkotmányos védelem, a migráció vagy a nemzetközi támadások össztüzébe került gyermekvédelmi törvény azon rendelkezése is, ami megtiltja a gyermekekre vonatkozó szexuális tartalmú propagandát az óvodákban és az iskolákban – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. 

Még két hétig, augusztus 25-ig kitölthető a nemzeti konzultáció – közölte Szentkirályi Alexandra legújabb videójában. A kormányszóvivő elmondta, a kormánynak számít a magyar emberek véleménye, ezért július elején újabb nemzeti konzultációt indítottunk, ezúttal a járvány utáni életről. Eddig több mint 875 ezer ember töltötte ki a kérdőíveket. 

Augusztus 25. éjfélig - online és postai levél formájában - még mindenki elmondhatja a véleményét számos fontos, mindannyiunkat érintő kérdésben. Ilyen például a családtámogatásoknak járó alkotmányos védelem, a migráció vagy a nemzetközi támadások össztüzébe került gyermekvédelmi törvény azon rendelkezése is, ami megtiltja a gyermekekre vonatkozó szexuális tartalmú propagandát az óvodákban és az iskolákban.
Ez azért is fontos, mert a válaszok, ahogy eddig, most is irányadóak lesznek a kormány számára
– zárta a kormányszóvivő.