A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Péntek
Fátyol-és gomolyfelhők zavarják meg a sok napsütést, de zivatar inkább csak a Nyugat-Dunántúlon alakulhat ki. A délkeleti szél mérsékelt lesz. 32°C körüli hőségre, továbbra is igazi strandidőre számíthatunk.

Szombat
Napos időre van kilátás, gomolyfelhőkkel. A reggeli órákban és estétől fordulhat elő zápor, zivatar az északi, északnyugati területeken. Az északias szél gyenge marad, de zivatarok környezetében megerősödik a légmozgás. Tovább melegszik az idő: 34-35 fok körüli értékeket mérhetünk, délkeleten forróság lesz.

Vasárnap
A napsütés mellett magasra törnek a gomolyok, és estétől nyugat, északnyugat felől egyre többfelé törhet ki zivatar. Heves zivatarok is lehetnek. Országos hőség lesz 32-38°C-os maximumokkal.

Hétfő
Hajnalban és reggel sokfelé valószínű zápor, zivatar, majd napközben csökken a felhőzet. Egyre inkább megélénkül az északnyugati szél. Marad a 30-35 fokos kánikula.

Kedd
Változóan gomolyfelhős időre van kilátás, szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar. Északnyugaton megszűnik a hőség, máshol még 30-34 fok valószínű.