Még hétfőn is óriási dugó van a baleset helyszínén

busz, baleset, M7, autópálya, sérült, halott, Felborult egy busz az M7-esen, nyolc ember meghalt, autóbusz az M7-es autópálya Szabadbattyán A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak.
Szabadbattyán, 2021. augusztus 15. Járművek az M7-es autópálya felüljáróján a hajnalban balesetet szenvedett autóbusz (lent) mentése közben Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. A balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
A főváros felé tíz kilométeres torlódás várható Szabadbattyán térségében a vasárnap hajnali buszbalesetben megsérült szalagkorlát cseréje miatt - közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.
Vágólapra másolva!

Az Útinform arra kéri a közlekedőket, hogy aki teheti,

Polgárdi és Székesfehérvár között válassza a 7-es főutat, ezzel kikerülve a torlódást.

A vasárnap hajnalban, az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan és negyvenen könnyebben megsérültek.

Dugó van a Balaton felé is

A Police.hu azt írja, hogy

Székesfehérvár közelében két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a Balaton felé közlekedők.

A baleset 2021. augusztus 16-án 10 óra 46 perckor történt az M7-es autópálya 61-es kilométerénél, Székesfehérvár térségében, a Balaton felé vezető oldalon. A rendelkezésre álló adatok alapján egy autóbusz személygépjárművel ütközött össze.

A balesetben érintett gépjárművek a belső forgalmi sávot foglalják el, a forgalom a Balaton irányába vezető oldalon egy sávon halad, ezért lassú haladásra és torlódásra érdemes számítani.