Meglopta a kuncsaftját egy prostituált Kecskeméten

SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt óvszer, sex, prostitúció, prostituált, szex
SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt
Vágólapra másolva!
A Kecskeméti Járási Ügyészség lopás miatt vádat emelt egy nő ellen, aki 2021 márciusában egy együttlét után az egyik kuncsaftjától másfél millió forintot lopott.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a nő március 15-én este, Kecskeméten megegyezett egy férfival abban, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt neki a férfi autójában. A hátsó ülésére dobta a kabátját a férfi.

Másfél millió forint volt benne az iratai és a jogosítványa mellett.

Az együttlét után a nő a férfi kabátját a saját kabátja alá dugta, majd egy kereszteződésben kiszállt az autóból. A meglopott áldozat később vette észre, hogy mi történt. Akkor hívta a rendőröket.

A nő a pénzt eltette, a férfi kabátját és igazolványait pedig elégette.

illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt nem tudni, hogy mi történt az ellopott pénzzel, a férfi viszont kérte a kár megtérítését. A büntetett előéletű nőt a lopás után három nappal őrizetbe vették és letartóztatták. A jelenleg is letartóztatás alatt álló tolvajt a járási ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopással vádolja és végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben. Az ügyben a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.