Életveszélyes manővert hajtott végre egy sofőr Esztergomban

Vágólapra másolva!
Az esztergomi rendőrök közúti veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak egy ismeretlen sofőr ellen, és kérik, hogy jelentkezzen az a sofőr, illetve utasai, akiknek élete közvetlen veszélybe került miatta.
Vágólapra másolva!

Június 26-án 23 óra 13 perckor Esztergom külterületén, a 11. számú főút 71. kilométerszelvényében, a Bottyán tó és a 117. számú főút közötti útszakaszon egy Esztergom felől haladó Jeep Cherokee, melyet megkülönböztető fény- és hangjelzéssel egy Audi típusú rendőrautó követett, a neki szemből, Tát irányából érkező, sötét színű autó sofőrjét

megállásra kényszerítette azzal, hogy forgalmi sávját elfoglalva szembe közlekedett vele.

A sofőr visszatért a jobb oldali forgalmi sávba, majd hirtelen ismét áttért bal oldalra. Az ütközés előtti utolsó pillanatban a terepjárót elkormányozta a már álló személyautótól, és elhaladt mellette.

A kocsiban tartózkodó sofőr, és esetleges utasai élete, testi épsége a terepjárót vezető sofőr szándékos közlekedési szabályszegései miatt veszélybe került.

A rendőrök kérik annak az autósnak, illetve esetleges utasainak jelentkezését, amelyet a Jeep Cherokee sofőrje megállásra kényszerített.

Bejelentés tehető személyesen, illetve a rendőrség oldalán megadott hívószámok egyikén - írja a Police.hu.