Nincs helye a genderideológiának az óvodákban és iskolákban

US-LIFESTYLE-GAY-RIGHTS-GENDER-SOCIETY-BOOKS gender homosexuality rights Horizontal Drag queens Athena Kills (C) and Scalene Onixxx arrive to awaiting adults and children for Drag Queen Story Hour at Cellar Door Books in Riverside, California on June 22,
A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni.
Vágólapra másolva!
Semmi keresnivalója a genderideológiának az óvodákban és iskolákban az oktatási tárca korábbi vezetői szerint. Fodor Gábor egykori közoktatási miniszter úgy véli, nem lenne szerencsés, ha amerikai példára hazánkban is transzneműek részvételével igyekeznének érzékenyíteni az óvodásokat a különböző LMBTQ-szervezetek. Hoffmann Rózsa egykori köznevelésért felelős államtitkár pedig azt is hangsúlyozza, hogy az LMBTQ-propaganda olyan világnézetet jelenít meg, amely idegen a magyar nép többségének szellemiségétől. Az Orbán Viktor és a kormány által kezdeményezett népszavazás pont arról szól, hogy a nyugaton látható jelenségek Magyarországon még véletlenül se jelenhessenek meg. 
Vágólapra másolva!

- jelentette ki Fodor Gábor, a Horn-kormány művelődési és közoktatási minisztere a Mediaworks Hírcentrumának (MWH). Az oktatási tárca egykori vezetőjét azzal kapcsolatban kérdezték, hogy Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje arról beszélt egy minapi interjúban: kormányra kerülve sem lenne kifogása az ellen, hogy transznemű emberek akár az óvodákban is felvilágosító előadásokat tartsanak.

Az utóbbi esemény kapcsán fontos kiemelni, hogy ez az ígéret is világosan mutatja, hogy a Momentum teljes mértékben brüsszeli parancsra cselekszik.

Ahogyan az az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljáráshoz csatolt leveléből kiderült, be kell engedni a szexuális propagandát az iskolákba.

Vitatják azt, hogy a szülőknek lenne a joga, hogy ők döntsék el, mikor, milyen formában ismertetik meg a szexualitás kérdését. A bizottság szerint vannak jogok, amelyek megelőzik a szülők jogát, és ezzel jól láthatóan a Momentum is egyetért.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni. A Momentum ezt is támogatja (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)

Fodor: A végső szót a szakembereknek kell kimondaniuk

Fodor Gábor úgy vélte, a végső szót a különböző szakembereknek – például pszichológusoknak – kell kimondaniuk azzal kapcsolatban, hogy a gyermekek szexuális felvilágosítása mikor és milyen formában történjen. Szavai szerint ennek során a különböző civil szervezetek bevonása is kívánatos lehet, amennyiben az adott középiskola és a szülők is egyetértenek ebben.

Az SZDSZ egykori elnöke felidézte, hogy a minisztersége alatt elfogadott Nemzeti alaptanterv tartalmi vitáiban is felmerült a szexuális felvilágosítás szükségessége, ám nem genderkérdésként, hanem hagyományos keretekben.

Bár Európában jelenleg marginális jelenség, hogy például transzneműek részvételével igyekeznének érzékenyíteni az óvodásokat a különböző LMBTQ-szervezetek, a tengerentúlról már számos hasonló extrém eset ismert.

- fejtette ki az egykori politikus.

Fodor Gábor: Nagyon nem lenne szerencsés, ha hazánkban is hasonló helyzet alakulna ki Fotó: Hirling Bálint - Origo

Egyre erősebb a nemzetközi LMBTQ-propaganda

- ezt már Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egykori oktatásért felelős államtitkára jelentette ki. A második Orbán-kormányban a köznevelésért felelős államtitkári tisztséget is betöltő politikus úgy vélte, hogy a szexuális felvilágosításra szükség van az iskolákban, de csak 14 éves kor után, amikor biológiailag és szellemileg is elég éretté válnak a gyermekek.

- fogalmazott Hoffmann Rózsa, hozzátéve: ha bárki az említett kérdésben ilyen tájékoztató foglalkozást akar tartani az iskolákban, akkor azt az igazgatónak kell engedélyeznie.

Hoffmann Rózsa: A nemzetközileg egyre erősödő LMBTQ-propaganda olyan világnézetet jelenít meg, amely idegen a magyar nép többségének szellemiségétől Fotó: Polyák Attila - Origo

S ha az igazgatónak helyén van az esze – folytatta –, és fontos neki a gyermekek fejlődése, akkor nemet mond az olyan törekvésekre, amelyek nem illeszkednek az iskola pedagógiai céljaiba és értékrendjébe. Szavai szerint

a nemzetközileg egyre erősödő LMBTQ-propaganda olyan világnézetet jelenít meg, amely idegen a magyar nép többségének szellemiségétől, törekvéseitől és alkotmányától.

A magyarok túlnyomó többsége hagyományos értékeket és világszemléletet tart magáénak – nyomatékosította az egykori köznevelési államtitkár, hozzátéve: ez nem jelenti azt, hogy az ettől eltérő nézeteket nem kell elfogadni, ám azoknak nincs helye az oktatásban.

Közben a Kormányzati Tájékoztatási Központ keddi sajtóközleményében azt írta: „azzal, hogy a baloldali pártok és szervezetek megtámadták a gyermekvédelmi népszavazásra irányuló kezdeményezést, elismerték, hogy mindannyian támogatják az LMBTQ-propaganda bejutását a magyar óvodákba és iskolákba (...), ezért a kormány még inkább kiáll a referendum mellett.

Címlapon az LMBTQ-propaganda

Homoszexuális párokat tett címlapra egy ismert női magazin. A lap legújabb számához három címlapverzió készült, ebből az egyiken Jordán Adél színésznő és Székely Kriszta rendező leszbikus párosa szerepel, a másikon pedig a bejegyzett élettársi kapcsolatban élő Pál Márton és Hanol Ádám. Mint ismert, a gyermekvédelmi törvény szerint a szexualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homoszexualitást megjelenítő, népszerűsítő, gyermekeknek szóló terméket kirakatban elhelyezni, közszemlére tenni tilos.

A jogszabály azt is előírja, hogy ilyen terméket nem lehet forgalmazni egyebek mellett nevelési-oktatási intézmény és templom bejáratától számított kétszáz méteres távolságon belül.

Azon kívül pedig csak zárt csomagolásban forgalmazható, a többi terméktől elkülönítve. Liptai Lívia, a magazin főszerkesztője a 168 Órának nyilatkozva úgy vélte, hogy a hivatkozott lapszámra nem vonatkozik az említett törvényi előírás. Szerinte „a konkrétumok hiánya miatt a törvény szövege elég nagy teret hagy az egyéni értelmezéseknek, nem lehet pontosan tudni, mi minősül például népszerűsítésnek és mi nem".

Óriási többség a genderideológia ellen

Továbbra is elutasítják a magyarok a genderideológiát: az Alapjogokért Központ közvélemény-kutatása szerint a magyarok többsége kiáll a természetes nemek teremtettsége mellett - írja az Alapjogokért Központ legfrissebb kutatásában. A megkérdezettek jóval több mint kétharmada, 71 százaléka szerint az, hogy valaki nő vagy férfi, az ember veleszületett tulajdonsága – ez az arány négy hónappal ezelőtt 69 százalék volt.

Forrás: Origo

A magyar társadalom masszív többsége elutasítja a biológiai nemek megkérdőjelezését. A magyar emberek között egyre többen vélekednek úgy, hogy a születéskori nem az ember veleszületett tulajdonsága. Míg korábban a választókorú népesség 69 százaléka, addig az augusztusi kutatás során már 71 százalék vallotta ezt az álláspontot.

Csökkent továbbá azok aránya, akik szerint a női vagy férfi nemiség pusztán egyéni döntés kérdése. Míg az áprilisi adatfelvételkor 22 százalék volt azon az állásponton, hogy a nem pusztán egy társadalmi konstrukció, addig augusztusban már csak 17 százalékuk gondolta így.

Forrás: Origo

Az országosan reprezentatív kutatás szerint mindemellett a felnőtt lakosság több mint kétharmada (68 százalék) szerint csak két nem, női és férfi létezik

(ez áprilisban még „csak" 66 százalék volt). A válaszadóknak most 22 százaléka vélekedett úgy, hogy kettőnél több nem van: tavasszal még az emberek közel negyede állította ezt - vagyis csökkent azok aránya, akik megkérdőjelezik a férfi és női nem hagyományos mivoltát.

Döbbenetes történetek

Mint arról korábban beszámoltunk, az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában az utóbbi időben döbbenetes méreteket öltött az LMBTQ-lobbi térnyerése a társadalom minden szintjén. Egyre több hír érkezik azzal kapcsolatban, hogy egyre több helyen népszerűsítik, sőt lehetővé teszik kiskorúaknak a nemváltoztatást.

Számos országban elérték már azt, hogy kiskorúak mindenfajta szülői beleegyezés nélkül megváltoztathassák a nemüket - Skóciában már négyéves kortól.

A sok helyen mostanában megteremtett „progresszív" jogszabálykörnyezet értelmében a szülő teljesen elveszti jogát a gyereke jövőjét illetően. A kisgyerekek viszont nem elég érettek ahhoz, hogy olyan életüket meghatározó döntéseket hozzanak, mint a nemi identitás megváltoztatása. Ezért is fontos a magyarországi népszavazás, ahol öt kérdésben mondhatnak véleményt a választók.

Orbán Viktor: Brüsszel megtámadta Magyarországot

Miután az Európai Bizottság mondvacsinált okokra hivatkozva kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a gyermekvédelmi törvény miatt, Orbán Viktor miniszterelnök július 21-én jelentette be, hogy öt kérdésben népszavazást kezdeményez a kormány.

- hívta fel a figyelmet a miniszterelnök. Orbán Viktor hangsúlyozta: a gyermekeink jövője a tét, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk. A kormányfő továbbá bejelentette: amikor a hazánkra nehezedő nyomás ilyen erős, akkor csak a közös népakarat tudja megvédeni Magyarországot, a kormány ezért úgy döntött, hogy népszavazást kezdeményez öt kérdésben.

A népszavazás kérdései a következők lesznek:

  1. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?
  4. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Itt a dokumentum: Brüsszel az LMBTQ-propaganda miatt indított kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen

Azóta kiderült, hogy Brüsszel egyértelműen az LMBTQ-propaganda érdekében próbálja megbüntetni Magyarországot. A kötelezettségszegési eljárásokat megindító Európai Bizottság ugyanis azt állítja, hogy a kiskorúakat célzó LMBTQ-propaganda szembesíti az embereket az élethelyzetek sokrétűségével, így kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését.

Az uniós szerv egyúttal kifogásolja, hogy a magyar kormány a jogszabállyal kizárja a gyermekek számára hozzáférhető tartalmakból az LMBTQ-aktivistákat.

A nemzetközi genderlobbi teljesen behálózta Brüsszelt: akárcsak a migrációs válság idején, a bizottság ezúttal is erőszakosan akarja megváltoztatni Magyarország álláspontját.