A Fidesz frakcióvezetője gratulált a Momentum elnökének, és rámutatott a törvény lényeges elemeire legújabb Facebook-posztjában.

"Tegnapi hír, hogy Fekete-Győr Andrásék gyermeket várnak. Gratulálok hozzá, a legjobb dolog, ami az életben történhet. Tudom jól, nekünk kettő van: egy fiunk, Kristóf, és egy lányunk, Karolina.
Ha majd megszületik a gyermek, és Fekete-Győr András is túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán, ha megtanul a mosógép tetején és a csomagtartóban is pelenkázni, ha majd többször megjárja a gyermekorvosi ügyeletet magas lázzal vagy sérülésekkel, ha lelkesen megválaszolja minden nap azt a körülbelül 200 "miért"-tel kezdődő kérdést, és ha kialakul közte és a gyereke között a világ legtökéletesebb érzelmi kötődése,  akkor bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek - így neki is - előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően.  Vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás. Halkan jegyzem meg, ezekről szól a gyermekvédelmi törvényünk, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó. 

A születendő babának, az édesanyának és az édesapának jó egészséget és boldog családi életet kívánok! A gyermek a legcsodásabb dolog a világon! Add tovább!" - zárul a bejegyzés.