Kétszer hasba, kétszer mellkason szúrta a feleségét az alkoholista férfi. A nő ennek ellenére kiszabadult őrjöngő férje fogságából. A mohácsi házaspár mindkét tagja nemzetközi kamionosként dolgozott, azonban a férfi egy idő után, egészségügyi gondok miatt kénytelen volt abbahagyni a munkát, és inkább csak otthon ivott, és féltékenykedett feleségére, aki továbbra is sokat utazott - írja a Bors.

Bár a feleség gyakran hazajött, az alkoholmámorban fetrengő, betegesen féltékenykedő férfi ilyenkor általában megfenyegette, hogy megöli, felgyújtja a házukat és aztán magával is végez.

Amikor a férfi, egy hasonlóan brutális tombolása közben kijelentette, hogy válni akar, a felesége is egyetértett.

Viszont a helyzet tovább romlott, a férfi egyre agresszívebb lett. Egyik nap, amikor a nő lerobbant a kocsijával, a férfi annyira bedühödött, hogy a maradék józan eszét is elvesztette:

először megivott fél liter vodkát, majd részegen esett neki hazaérkező feleségének, akit megint megöléssel, gyújtogatással fenyegetett.

A nő ekkor még el tudott menekülni, átment előző házasságából született fiához, levette az ékszereit, és elmondta, hogy férje megint részegen vagdalkozik, ezért tart tőle. Azonban később visszament a házba abban a reményben, hogy a férfi lehiggadt - írja a Bors.

Míg a nő tett-vett, a férfi mögé settenkedett egy 12 centis késsel, majd újabb fenyegetések közepette először kétszer mellkason, majd kétszer hasba szúrta.

A nőben volt annyi lélekjelenlét, hogy a negyedik szúrásnál lefogta az ámokfutó férj kezét, és kicsavarta belőle a kést, bár a férfi ezután még meg is harapta, el tudott menekülni.

IllusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/pojoslaw/Halfpoint

Mikor visszaért, szörnyű látvány fogadta, a férfi ugyanis nem csak a feleségével, hanem az öngyilkossággal kapcsolatos fenyegetéseit is beváltotta:

éppen megpróbálta felakasztani magát.

Mivel időben érkeztek, ezt még meg tudták akadályozni, a férfit viszont letartóztatták, és kedden a Pécsi Törvényszék elé áll.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!