A PestiSrácok.hu arról ír, hogy a birtokukba került egy videófelvétel, amely egy Liszt Ferenc téri szórakozóhelyen készült, ahol kisgyermekeknek erotikusan táncol egy drag queen, aki Vicky Stormnak nevezi magát. Mint írják, Storm egyike annak a körülbelül egy tucat drag queennek, akik hetente akár többször is fellépnek, és nem csak az említett bárban. 

Mint arról már korábban írtunk, még júniusban járta be a hazai médiát az a fotó, amin egy ötéves - állítólag angol - kislány látható egy drag queennel, név szerint Valerie Divine-nal. Egy budapesti melegbár - ahol Divine fellépett - saját maga osztotta meg a közösségi oldalán a fotót, azzal büszkélkedve, hogy a fellépőik nem először "bűvölnek el" kisgyermekeket.

A Pesti Srácok kiderítette, hogy körülbelül egy tucatnyian vannak, akik hetente több alkalommal fellépnek. 

Az említett Liszt Ferenc téri bár az egyik törzshelyük, ahol egyszerre ketten, hárman szerepelnek, és körforgásban váltják egymást. 

A Pesti Srácok szerint évente szépségversenyt rendeznek maguknak, és egyelőre még csak LMBTQ-specifikus szórakozóhelyeken lépnek színpadra. Szerintük, 

ha a fentieket gyermekek is látják, az a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvény értelmében bűncselekmény is. 

A Liszt Ferenc téri szórakozóhelyen kisgyermekek előtt lejtenek erotikus táncot a nőimitátorokForrás: PestiSrácok.hu saját felvétele

A PestiSrácok.hu stábja inkognitóban ellátogatott a Liszt Ferenc téri szórakozóhelyre, és megdöbbenve tapasztalták, hogy 

a transzvesztiták nem a bár falai között, hanem a teraszon, azaz a nyílt utcán mutatják be a show-t, ráadásul úgy, hogy a Liszt Ferenc téren a teraszok összeérnek. 

Azok, akik a szomszédos éttermek teraszára ülnek le vacsorázni, vagy akár csak keresztül sétálnak az utcán, kénytelenek végignézni a nőnek öltözött szőrös férfiak vonaglását 

- fogalmaznak.

A drag queenek büszkén táncolnak a nyílt utcán a kisgyermekek előttForrás: PestiSrácok.hu saját felvétele

A bárban tapasztaltakat szombaton a Pesti TV-n, Az Ügy című műsorban láthatják majd. A riportban az a videó is látható lesz, amelyen kimondottan kisgyerekeknek táncol egy drag queen - írják a PestiSrácok.hu-n.  

Az alábbi videón az látszódik, hogyan olvasnak a drag queenek a kisgyermekeknek mesét, és hogyan érzékenyítik őket:

A drag queenek nőimitátorok, általában transzneműek. Számos nyugati országban már iskolákba, óvodákba járnak érzékenyíteni.