Az öngyilkosságtól féltik barátai azt a férfit, aki a 22 éves barátnőjével együtt egy gumicsónakról esett a Dunába Gödnél. Levente szerencsésen megmenekült, barátnőjét, Szabinát viszont már csak holtan találták meg másnap - írta meg a Bors.

A 37 éves Levente és a 15 évvel fiatalabb Szabina együtt élt, és már az esküvőt, illetve a családalapítást tervezték.

Régóta tervbe vették a közös nyaralást, ezért úgy döntöttek, hogy az augusztusi hosszú hétvégén kirándulni mennek a barátaikkal.

A jó időre való tekintettel Gödöt választották, ahol a Duna-parton vertek tábort. A pár időközben úgy döntött, hogy a férfi felfújható csónakjában vízre szállnak.

Nem bírtak az erős örvénnyel, így felborultak; Leventét sikerült kimenteni, viszont barátnője elmerült a habok között, és csak másnap találták meg a holttestét.

Folyamatosan vigyázni kell Leventére a tragédia óta

A férfira a baleset óta a volt menyasszonya és az ő új vőlegénye vigyáz.

Hiába próbálunk vele beszélni, csak mered maga elé, Levit a rendőrség egyenlőre nem gyanúsítja semmivel, de félünk, hogy bánatában kárt tesz magában, ezért egy pillanatra sem hagyjuk magára

 - nyilatkozta a fiatal nő, aki szerint Szabinát és Leventét egymásnak teremtették.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!