Gödi tragédia: volt menyasszonya szerint nem volt merev részeg Levente, amikor vízbe fulladt a párja

fulladás
Vágólapra másolva!
Volt menyasszonya vette védelmébe Leventét, aki a Gödnél történt tragikus balesetben vesztette el párját. A nő szerint Levente nem volt "merev részeg", amikor a baleset történt, ellentétben azzal, amit Dietz Gusztáv ketrecharcos állít, aki kimentette a férfit - írta meg a Bors. A pár csónakázás közben a vízbe borult, a nő nem élte túl.
Vágólapra másolva!

A nő annak ellenére jó viszonyt ápol Leventével, hogy évekkel ezelőtt szakítottak, a nyaralásra is együtt mentek, ahol a tragédia történt.

A volt menyasszony úgy emlékezett vissza az eset körülményeire, hogy Levente és barátnője csónakázni mentek; azt nem tagadja, hogy a férfi ivott, de szerinte nem volt merev részeg, hiszen akkor nem tudott volna több száz métert evezni.

A baleset után, úgy emlékszik, két férfi jött oda hozzá, hogy baj van, azonnal Levente párja keresésére indultak. A férfi sokkot kapott, de utána ő is csatlakozott a kereséshez.

Szerinte Dietz láthatott mulatozó férfiakat, de ők nem az ő társaságukhoz tartoztak, több állítását is sértőnek tartja.

Most ideiglenesen nála lakik Levente, hiszen többször is utalt rá, hogy öngyilkos lesz; nem meri hazaengedni a férfit.

Dietz egy Facebook-kommentben azt írta, idézzük, "elképesztően idegesített, hogy akit kihúztam a vízből, az 5 perc múlva aludt, miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni! Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből! A társasága, mintha mi sem történt volna, szórakozott tovább!? Bántani tudtam volna őket a nemtörődömségükért, de abból megint én jöttem volna ki rosszul! Szégyellhetnék magukat, pedig nagyon, de sajnos nem fogják".