Rátámadt válófélben lévő férjére egy mélykúti nő

illusztráció, rendőrség, rendőrautó, rendőr
Vágólapra másolva!
Egy mélyúti nő elvált a férjétől, de a vagyonukat még nem osztották el. Egy nap a nő az új élettársával elment a férfihoz, hogy értékeket vigyen magával. Egy feszítővassal jutottak be a házba, ahol összeverekedtek a férfival, majd a rokonaival is. 
Vágólapra másolva!

Egy házaspár válása még nem fejeződött be, mert a vagyonmegosztás nem történt meg. A nő vagyoni igényekkel lépett fel a férfi ellen. Tavaly decemberben történt, hogy

a nő és új élettársa egy fuvarost felfogadva elment a férfi mélykúti házához, hogy értékeket szerezzen tőle.

A nyitott kapun keresztül besétáltak az udvarra, ahol a férfi fenyőfát árult. A nő közölte vele, hogy miért jöttek. Válófélben lévő férje arra kérte, hogy menjenek el, és egy alkalmasabb időpontban térjenek vissza. A pár erre nem volt hajlandó. A nő közölte a férfival, hogy ha nem engedi be a házba, betöri az ajtót. El is indult a bejárat felé. A férfi viszont megelőzte, és kulcsra zárta az ajtót.

A nő ekkor kiment az autóhoz és elővette az előre odakészített feszítővasat. Letörte vele a kilincset és befeszítette az ajtót.

Válófélben lévő férje az ajtóban állt, így próbálta meg megakadályozni, hogy bejussanak,

mire a nő megfogta a nyakát és szorítani kezdte, az élettársa pedig a kabátjánál fogva kezdte el rángatni.

A pár bejutott a házba, ahol tovább lökdöste, rángatta a férfit. Az áldozat egyik barátja próbálta leállítani a támadókat, aztán nem sokkal később a rokonai is megjelentek a háznál. A nő őket is lökdösni kezdte.

Később a férfi anyja is odament, akinek láttán a nő ordítozni is szitkozódni kezdett, közben

tovább követelőzött és egyszer, tenyérrel arcon vágta korábbi anyósát.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás kísérletével, magánlaksértéssel és könnyű testi sértéssel vádolja a nőt és az élettársát. Mindketten szabadlábon védekeznek.