Hasba szúrta a szomszédját egy férfi

sziréna, rendőrség
Vágólapra másolva!
Szerdán lesz a tárgyalás annak a férfinak az ügyében, aki 2018. december 22-én életveszélyesen megsebesítette a szomszédját, mert az közölte vele, hogy túl hangosak voltak, ami zavarta őt.
Vágólapra másolva!

A férfi és nőismerőse egy házban, de külön lakrészben laktak. A férfi a családjával a pincét és az emeleti részt használta, míg a nő a magasföldszinti részen élt az élettársával. Mindkettejük otthona saját bejárattal rendelkezett.

Mivel a férfi és a nő között rendkívül rossz viszony alakult ki, többször rendőrt kellett hívni rájuk az állandó veszekedés miatt.

2018 novemberétől az asszony csak egy paprikasprayvel mert kimenni az udvarra, mert félt a férfi
kutyájától.

December 22-én a nő kifogásolta, hogy a szomszédjai túl hangosak, ami áthallatszott az ő lakrészübe is. Amikor a férfi fia épp távozott apja lakásából, a nő ezt megemlítette neki. A nő az udvarra indult, hogy a férfit is számon kérje,

majd a lépcső előtti fedett részen találkozott vele. Ekkor az asszony a kezét feltartva jelezte, hogy a álljon meg, mert beszélni szeretne vele. A férfi megállt ugyan, de kifejezte felháborodottságát, amiért a nő feltartotta, ezért

a lépcső alól magához vett egy hegyes plexi darabot, amellyel hasba szúrta a nőt.

Forrás: Police.hu

Az áldozat a kezében lévő paprikasprayvel a férfi arcába fújt, majd visszatért a lakásba, ahol az élettársa riasztotta a mentőket.

A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, csak a gyors és szakszerű orvosi ellátásnak köszönhető, hogy életben maradt.

A férfi szerda reggel áll a Budapest Környéki Törvényszék bírája elé.