Egy alvilági figurával provokál erőszakot Balmazújvárosban a baloldal

Vágólapra másolva!
Erőszakba fulladt a baloldali Gyurcsány-show Hajdú-Bihar megyében. Egy közismert baloldali alvilági figura egy fideszes képviselőt is bántalmazott – olvasható Tiba István, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének nyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

A baloldali előválasztási színjáték szereplő válogatásához Hegedüs Péter, Balmazújváros polgármestere a "Tuareg (civilben Szabó Gábor) fantázianevezetű egyént" és csapatát hívta és szállásolta el Balmazújvároson, a középiskola tetőterében lévő diákszállón augusztus 22-től – olvasható Tiba István, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének közleményében.

Tuaregről bővebben ebben a cikkünkben olvashatnak!

Azóta a választókerület településein ez a társaság az embereket sok esetben agresszív módon próbálja aláírásra bírni.

Ez, érdekes módon a baloldali médiumok tájékoztatásából kimaradt.

Az apa és a fia a bejelentést, a látleletek becsatolásával együtt, a rendőrségen megtette. Innentől a nyomozó hatóság feladata kideríteni, hogy ki is valójában az áldozat – olvasható a közleményben.

Tiba felszólította Hegedüs Péter polgármestert, hogy ezt a Tuaerget, aki saját bevallása szerint is agresszióra hajlamos, Balmazújvárosról és az egész választókerületből küldje el, vissza oda, ahonnan jött. Hagyják békén, a Balmazújvároson és a körzet többi településén élő embereket – zárul a nyilatkozat.