Rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát egy Pest megyei pedofil

Rendőrségi autók a Tűzoltó utcában 2021 augusztus 2-án Rendőrségi autók a Tűzoltó utcában 2021 augusztus 2-án
Rendőrségi autók a Tűzoltó utcában 2021 augusztus 2-án
Vágólapra másolva!
Tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt ítélhetnek egy Pest megyei férfit holnap a Budapest Környéki Törvényszéken.
Vágólapra másolva!

2009-ben egy férfi élettársi kapcsolatba került és összeköltözött egy nővel, akinek volt egy kislánya. 2013 elejétől kezdve a férfi rendszeresen közeledett az akkor 14 éves gyerekhez szexuálisa.

2013 szeptembere és 2014. május 14. között, élettársa terhessége idején, pedig hetente megerőszakolta.

Bár a gyerek vonakodva tett eleget a férfi kérésének, tartott az ellenkezés miatti büntetéstől,
és inkább eltűrte a közeledését. Előfordult, hogy kocsival vitte el egy erdőbe és ott kényszerítette szexre a pedofil nevelő apja.

Időközben a férfi egyre inkább birtokló és féltékeny lett a lányra. Mivel továbbra is kerülni akarta a konfliktust a gyerek, alávetette magát a férfi akaratának, de 2014. május 14-e után közölte vele, hogy befejezték.

Többet nem erőszakolhatja meg.

2015 decemberében a lány elkezdett együttjárni egy fiúval, amit a férfi rossz néven vett. Többször sértegette, szidalta a lányt. 2017 végén az áldozat felkeresett egy pszichológust, akinek a nevelőapja közeledéséről is mesélt.

A pszichológusnő – a vonatkozó előírások alapján – tájékoztatta a páciense édesanyját, majd közölte, hogy a történteket a gyermekvédelmi szolgálatnak is jelzi.

Így tudta meg a kislány anyja és a rendőrség, hogy mi történt. A Veresegyházi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat 2018. február 13-i jelzése alapján indult eljárás az ügyben

tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetettszexuális erőszak

miatt. Holnap várható ítélethirdetés a Budapest Környéki Törvényszéken.