Már több mint 100 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz

Hollik István interjú
Vágólapra másolva!
Öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a Fidesz által indított "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" petícióhoz - közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

A politikus az egyik aláírásgyűjtő-standnál, a budapesti Batthyány téren újságíróknak azt mondta: folytatják az aláírásgyűjtést,

ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd a petícióhoz csatlakozni,

amiben több ezer önkéntes segít.

Hollik István úgy értékelt: aláírók száma azt bizonyítja, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akik nem felejtették el Gyurcsány Ferenc bűneit, azt, hogy 2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot.

Hollik István szerint az aláírók száma azt bizonyítja, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akik nem felejtették el Gyurcsány Ferenc "bűneit" Fotó: Hirling Bálint - Origo

Mint mondta: Gyurcsány Ferenc a nyolcéves kormányzása alatt eladósította az országot és "dobra verte" az állami vagyont, eladta a ferihegyi repülőteret, a Mol-részvényeket, MÁV Cargót, és külföldi kézbe került az össze energiaszolgáltató cég is.

Mindezt úgy, hogy

ezért 2010-ben "hajszál híja" volt, hogy Magyarország nem jelentett államcsődöt - fogalmazott Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még az ő kormányzására.