17 millió forintot érő csempészett cigarettával próbált elmenekülni a mátészalkai férfi

csempész cigi
Vágólapra másolva!
Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől egy 56 éves mátészalkai férfi, akinek az autójában mintegy 17 millió forintnyi csempészett cigarettát találtak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a Police.hu oldalon.
Vágólapra másolva!

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai hétfőn a Tákos és Gergelyiugornya közötti úton ellenőrizni akarták az autót, a járművet vezető férfi azonban továbbhajtott Jánd település irányába.

A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal utána eredtek.

Az 56 éves járművezető gépkocsijában a rendőrök 9010 doboz csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke mintegy 17 millió forint Forrás: police.hu

A menekülő autó Hetefejércsén - feltehetően túlzott sebessége miatt - lesodródott az úttestről, és fának ütközött - tudatta a rendőrség.

Az 56 éves járművezető gépkocsijában a rendőrök 9010 doboz csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke mintegy 17 millió forint.

A rendőrök a mátészalkai férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, és a csempészett dohányáruval együtt átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.