Osztálytársai kergethették a halálba a vajai fiút

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Holtan találtak rá egy fiatal fiúra Vaján tegnap. A gyerek anyja szerint fiát zaklattak az osztálytársai, ezért lett öngyilkos.
Vágólapra másolva!

A fiú hétfőn tűnt el, és egy napig senki nem tudott róla semmit. Anyja már akkor attól tartott, hogy fia öngyilkos lett.

„Nehezen, de végül

ugyanakkor ezt tagadta. Úgy sejtem, azért szálltak rá, mert visszahúzódó, csendes gyerek, nem nagyon szól vissza senkinek. A bántásokat lányoktól és fiúktól egyaránt tűrte" – mondta az anya a Blikknek. Az asszony kedden délelőtt még abban bízott, hogy fia előkerül, másnap azonban már csak a fiú holttestét találták meg Vaján, egy tó közelében.

A rendőrök az eset után azt mondták: idegenkezűségre utaló jelet nem fedeztek fel.

Vagyis a fiú öngyilkos lett.

Osztályfőnöke a tragédia után ezt írta: „Mély megdöbbenéssel értesültem Gabi halálhíréről. Valóban csendes gyerek volt, aki másoknak nem ártott soha. Őszinte részvétem az egész családnak".

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!