Újra VV Fanni lakásánál járt a lány meggyilkolásával vádolt B. László – videó

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Különleges módon folytatódott a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László tárgyalása, ugyanis nem a bíróságon hallgatták meg, hanem végigvezették azon az útvonalon, ahol a gyilkosság napján és utána végigment. Így visszatért Fanni otthonába is – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

VV Fannit lassan négy éve gyilkolták meg, azonban a mai napig rejtély, hogy az emberöléssel vádolt B. László hova rejthette el a holttestét. A férfi tárgyalása most tovább folytatódott, de nem a Fővárosi Törvényszéken,

ugyanis Dr. Farkas Gabriella bírónő úgy döntött, hogy látni szeretné a helyszíneket. Ezért B. László jelenlétében végigjárják a férfi gyilkosság napján megtett útját.

Megvizsgálják, pontosan hány másodperc alatt lehet eljutni „A" pontból „B" pontba, ami meghatározó lehet az ügyben.

Elmentek VV Fanni lakásához, a siófoki apartmanhoz, ahova B. László a gyilkosság után ment, valamint azt a stéget is megnézik majd, ahol az FBI szerint a Dunába dobhatta a nő holttestét

– írja a Bors.

Ahogy azt korábban megírtuk, VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. A rendőrség rövid ideig eltűntként kereste, később azonban már gyilkosság miatt kezdtek nyomozni.

VV Fanni Forrás: Blikk

Az ügy eddigi egyetlen vádlottja B. László,

akit a társasház biztonsági kamerája felvett, ahogy a karjaiban cipeli Fanni élettelen testét a garázsban, majd beteszi az autójába és elhajt.

A holttestet azóta sem sikerült megtalálni.