Kocsis Máté: Pikóék minden hazugságáról lehull majd a lepel

Pikó András Józsefváros
Vágólapra másolva!
"Az önkormányzat nagy kegyesen elfogadta végre a 2,1 milliárd forintos kormányzati támogatást a gyermektábor befejezésére" – jelentette be Facebook-oldalán Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője, volt józsefvárosi polgármester felidézte, hogy Pikóék, hogyan szerencsétlenkedtek el egy már korábban megítélt támogatást, hogyan nem fejezték be a beruházást, amelynek következményeképpen az önkormányzatnak vissza kellett utalnia a már kifizettet pénzt a kormánynak.
Vágólapra másolva!

- írja bejegyzésében Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője hozzátette azt is, Pikóékat egyáltalán nem érdekli, hogy megint eltelt egy nyár, amikor a gyerekek nem üdülhettek, ők inkább még a kerület tulajdonában lévő balatoni strandot is kijátszották a vitorlás haveroknak.

A csütörtöki testületi ülésen végre elfogadták a több mint két milliárd forintos kormányzati támogatásról szóló előterjesztést, csak erről épp "elfelejtett" a polgármester posztot írni. Kínos lehet, hogy lehullt a lepel erről a hazugságról is. Persze szép lassan a többiről is le fog – jelentette ki Kocsis Máté. Mint írta,

- zárta sorait a politikus.