Egy 32 éves kábítószer-kereskedő drogtól bódultan, táskájában nagyon sok kábítószerrel beült egy parkoló autóba. Az autó tulajdonosa észrevette, és hívta a rendőröket. Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen.

A férfit korábban, más ügyben, kábítószer-kereskedelem miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, amely büntetésből 2017 tavaszán szabadult feltételesen. Ezután, de legkésőbb 2019-től az elfogásáig különböző drogokkal kereskedett Budapesten.

Amfetamint és marihuánát adott el a vevőkörébe tartozó fogyasztóknak. 

Emellett ő maga is drogozott. 2019. október 3-án isamfetamin hatása alatt, zavartan ült be egy XI. kerületben parkoló autóba, amelynek az ajtaját nyitva találta.Amint az autó tulajdonosa meglátta, hívta a rendőröket.

Ebbe az autóba ült be a bedrogozott drogdílerForrás: Magyarország Ügyészsége

A fiatal férfi táskájában különböző kiszerelésben eladásra szánt kábítószereket találtak.

Csaknem 200 gramm marihuánát és mintegy 900 gramm amfetamint.

Emellett a kábítószerek porciózásához használatos műanyag tasakokat, digitális mérleget és több mint 300 000 forintot is lefoglaltak tőle a rendőrök.

Ezeket találták a dílernélForrás: Magyarország Ügyészsége

A Fővárosi Főügyészség a különös visszaeső elkövetőnek minősülő férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, végrehajtandó fegyházbüntetést, pénzbüntetést, valamint vagyonelkobzást is indítványozva.