Megkéselt egy férfit és a rokonaira is rátámadt egy fiatal Apcon

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Késsel szúrt mellkason egy idegent, emellett több rokonával is összeverekedett egy 19 éves fiatal Apcon mindössze néhány nap alatt. Az ügyészség testi sértés és garázdaság miatt emelt vádat ellene, és börtönbüntetés kiszabását javasolta vele szemben.
Vágólapra másolva!

Egy férfi október 18-án dél körül az utcán találkozott a nagyanyjával, akit arra kért, hogy vegyen neki cigarettát.

Mivel az idős asszony nem engedelmeskedett az unokájának, a fiatal hangosan szidni kezdte, és kiverte a kezéből a sétabotját, ami eltört.

Pár nappal később délután megjelent annál az apci lakásnál, ahol az anyja élt, és ahonnan egy korábbi bíróság döntés miatt távol kellett volna tartania magát. A ház előtt hangosan kiabált. Err figyelt fel anyja egyik rokona, aki felszólította a férfit, hogy tűnjön el.

A felháborodott támadó fiatal arcon vágta a rokonát, aki súlyosan megsérült, mert eltört az orrcsontja.

illusztráció Forrás: pixabay.com

Néhány napon belül újra emberre támadt. Október 26-ának késő délutánján minden ok nélkül belekötött egy háromfős társaságba

A veszekedés közben megint bement a házba, ahonnan kitiltották, magához vett egy 10 centis kést, amellyel visszatért a társasághoz, és rátámadt egy férfire.

Mellkason szúrta. A szakértők szerint az áldozat szerencsének köszönheti, hogy megúszta könnyebb sérüléssel.

Az ügyészség a letartóztatás alatt álló férfival szemben

két év börtönbüntetés, és két év közügyektől eltiltás kiszabását javasolt, emellett azt is, hogy két évre tiltsák ki a településről is

- írja az Ügyészség oldala.