Kizárták L.L. Juniort halott kisfia ügyéből

LL Junior
Vágólapra másolva!
Csak a hallgatóság soraiban foglalhat helyet a rapper a bírósági tárgyaláson. Akár komoly fordulat is beállhat az ügyben, már készülnek a bírósági papírok - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A nyomozóhatóság gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja Hopp Csillát, áttörés várható az ügyben. Mint ismert L.L. Junior volt párja 2019. augusztus 31-én Zuglóban szeretett volna átkelni a zebrán egy társasággal és legkisebb fiával, amikor megtörtént a tragédia. Dávidka kitépte a kezét anyja szorításából, hogy már az út túloldalán lévő testvéréhez szaladjon, amikor egy arra szabályosan közlekedő autó elgázolta a hároméves kisfiút.

A baleset a család mellett az egész országot megrázta.

L.L. Junior szerette volna meghalt fia érdekeit képviselni a bíróságon, azonban kizárták az ügyből. Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fiú halála ügyében a rendőrség hivatalból indított nyomozást, jelenleg gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak az édesanyával szemben. Az ügy miatt az Árva Szülők Alapítvány petíciót indított azért, hogy Csillát ne ítéljék el.

Ha bizonyítást nyer az édesanya bűnössége, akkor vétség miatt egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik.

A petíciót eddig 1500-an írták alá, köztük L.L. Junior is, aki szerette volna meghalt fia érdekeit képviselni a bíróságon, azonban kizárták az ügyből.