Nevetséges kudarc lett a baloldali előválasztási bohóckodás: el sem tudták kezdeni

Vágólapra másolva!
Kínos kudarcba fulladt a baloldali előválasztási bohóckodás: mindjárt a szavazás első napján "lefagytak" az informatikai rendszerek, vagyis senki nem tud szavazni. Aminek, persze, csak szimbolikus jelentősége van, az eredményt Gyurcsány Ferenc már rég eldöntötte: Karácsony Gergelynek kell nyernie. 
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, a szervezők elfelejtettek felkészülni arra, hogy legalább a szavazás látszatát biztosítsák, így az első néhány szavazónál leállt az "informatikai rendszer". Megmosolyogtató, hogy a szervező baloldali ügyvéd, Magyar György és szervezete ezt megpróbálta sikernek beállítani, azt hazudva, hogy sok a szavazó, de majd néhány óra alatt annyival bővítik a rendszert, hogy tudják folytatni. Ami nyilvánvalóan lehetetlen lenne, ha tényleg igaz lenne. Ráadásul a sok szavazót egy olyan képpel próbálták illusztrálni, amelyen nagyjából 10-en vannak, és nem tudni, közülük mennyi a szervező.

A káosz szimbolikus jelentőségű: azt mutatja, hogy a baloldal még ezt sem tudta megszervezni. A szavazás végeredményére semmilyen hatással nincs, azt ugyanis senki nem tudja ellenőrizni, így azt mondanak majd, amit akarnak. Gyurcsány Ferenc pedig rég eldöntötte: Karácsonyt hirdeti ki győztesnek.