Elfogták a tiszaújvárosi késelés gyanúsítottjait

Vágólapra másolva!
Elfogták a rendőrök azt a három fiatalt, akik egy verekedés során több embert megszúrtak Tiszaújvárosban egy szórakozóhely előtt péntek este. Az egyik áldozat belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy tiszaújvárosi verekedést követően egy 22, egy 18, és egy 19 éves prügyi férfival szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - olvasható a Police.hu oldalon.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye felidézi, hogy a gyanúsítottak szeptember 17-én 21 óra előtt egy tiszaújvárosi szórakozóhely előtt összeszólalkoztak egy másik társaság tagjaival.

Az összetűzés következtében hárman szúrt sérülések miatt súlyosan megsérültek.

A három prügyi férfi akkor menekült el a helyszínről, amikor sértettek közül az egyik az utcán összeesett. A 29 éves férfi kórházba szállítása közben meghalt.

– A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei 22 óra 20 perckor Tiszalúc és Taktaharkány közötti útszakaszon - a bejelentést követő egy órán belül - állították meg azt az autót, amivel a három férfi menekült – írják a közleményben.

A rendőrségre előállított támadókat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a három férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.