A vád szerint a 24 éves férfi az egyik közösségi oldalon létrehozott álprofilról küldött fenyegető üzeneteket a TV2 több dolgozójának, amelyben robbantással és erőszakos cselekménnyel fenyegetette meg őket.

A férfi márciusban küldte el a fenyegető üzeneteit a TV2 több munkatársának. Mindezt azért, mert az egyik műsor nem tetszett neki. 
A dolgozókat, illetve a dolgozók hozzátartozóit is erőszakos cselekmény elkövetésével fenyegette meg. Azt is írta, bombát rejtett el a TV2 székházában.

A rendőrök átkutattak mindent, de robbanószert nem találtak. Ennek ellenére persze a fenyegetések alkalmasak voltak a köznyugalom megzavarására. A férfi az álprofilhoz egy valós férfi fotóját használta, akinek ezzel jelentős érdeksérelmet okozott, hiszen azt a látszatot keltette, hogy a bűncselekményeket ő követte el.

Az ügyészség indítványozta, hogy a férfit ítéljék börtönbüntetésre, hogy le kelljen ülnie a korábbi 1 év 4 hónapos felfüggesztett büntetését, amelyet szintén egy nagyon hasonló fenyegetés miatt kapott.