Két bátor nő fogott el egy férfit a tatabányai plázában. A férfi pont őket zaklatta szexuálisan néhány perccel korábban. Felvételeket készített róluk, ahogy a wc-t használják. A biztonsági őrrel közösen nem hagyták elmenekülni, amíg a rendőrök meg nem érkeztek.

A vádirat szerint a férfi márciusban az egyik tatabányai pláza női mosdójában a paravánok alatt először a tőle jobbra, majd a balra lévő fülkébe átdugta a telefonját, és azzal felvételt készített egy-egy nőről, akik a WC-t használták.

Az egyik nő az átnyújtott telefont észrevette, ezért kiabálni kezdett, és megpróbálta a készüléket elvenni a férfitól, aki azt a paraván alatt visszarántotta.

A férfi aztán a folyosón próbált menekülni, azonban a két nő utána ment, és a karjait megfogták. A kukkolót végül a biztonsági őrrel közösen tudták megfékezni,

és ott tartották, amíg a rendőrök megérkeztek.

Később kiderült, hogy a támadó korábban háromszor italt, egyszer nyakláncot és cipőt, egyszer powerbankot lopott vagy próbált lopni két tatabányai üzletből. A cipőt úgy akarta elvinni, hogy azt a próbafülkébe bevitte, és egy csípőfogóval levágta róla az eszközt, amely a kijáratnál csipogott volna, aztán az új cipőben megpróbálni kisétálni.

De lebukott, a biztonsági őrök rajtakapták.

A férfit felfüggesztett börtönre ítélhetik.