Telefonos kampányt indít a Fidesz a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióról

Budapest, 2021. szeptember 1. A Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójának aláírásgyűjtő ívei a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék újra megragadják a hatalmat, mert ők egyszer már tönkretették ezt azt országot, és meg kell mutatni nekik, hogy továbbra is nemet mondunk Gyurcsány kudarcos kormányzására - mondta Horváth László, a Fidesz szóvivője.
Vágólapra másolva!

A Fidesz telefonos kampányt indított a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióról - közölte Horváth László, a nagyobbik kormánypárt szóvivője videonyilatkozatában. A fideszes politikus elmondta, a kihelyezett standok és személyes megkeresések mellett telefonon is arra buzdítanak, minél többen írják alá az íveket, mert látják, hogy a múlt emberei akarnak visszatérni, és képesek ezért mindent elkövetni.

A Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójának aláírásgyűjtő ívei a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék újra megragadják a hatalmat, mert ők egyszer már tönkretették ezt azt országot, és meg kell mutatni nekik, hogy továbbra is nemet mondunk Gyurcsány kudarcos kormányzására" - mondta Horváth László. A Fidesz szóvivője arra szólított fel, ne adjanak nekik újabb esélyt.