Félmillió felett a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció támogatóinak száma

Budapest, 2021. szeptember 1. Egy férfi aláírja a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petícióját a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Félmillió ember mondott nemet a 2010 előtt megtapasztalt, kudarcos gyurcsányi adóemelési politikára és a baloldali, bevándorláspárti politikára – mondta Hollik István.
Vágólapra másolva!

Már több mint félmillióan írták alá a kormánypártok által indított Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót - jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István elmondta: kevesebb mint három hete indították a petíciót, és már több mint félmillió ember mondott nemet egyértelműen "arra a Gyurcsány Ferenc által képviselt baloldali politikai agresszióra, amit 2006-ban láthattunk".

Egy férfi aláírja a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petícióját a belvárosi Ferenciek terén Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Félmillió ember mondott nemet a 2010 előtt megtapasztalt, kudarcos gyurcsányi adóemelési politikára és a baloldali, bevándorláspárti politikára - tette hozzá. A politikus arra biztatott mindenkit, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez. A tét óriási: az a kérdés, hogy 2022-ben visszatér-e a kudarcos gyurcsányi múlt, amire a magyarok 2010-ben nagy többséggel mondtak nemet - hívta fel a figyelmet Hollik István.