Döbbenetes stílusban gyalázza Soros blogja a családokat - fotók

Vágólapra másolva!
Gyalázatos stílusban ír a budapesti demográfiai konferenciáról és a családokról Soros blogja, a 444. Szerintük csupán szaporulatról van szó. Az amerikai tőzsdespekuláns propagandistái számára azért fájó pont a rendezvény, mert ott nem az illegális bevándorlás és az LMBTQ-propaganda mellett állnak ki.
Vágólapra másolva!

Döbbenetes stílusban ír Soros György blogja, a 444 a csütörtökön kezdődött IV. budapesti demográfiai csúcsról. Az alábbi két képernyőmentésen jól látszik, hogy számukra a kérdés egyszerű "szaporodás" csupán, a gyerekeket pedig "szaporulatnak" nevezik. Vagyis úgy, ahogy azt csak az állatoknál szokás használni.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Soros blogoldalának nyilván az fáj, hogy a konferencián egyértelmű tényekkel mutatnak rá arra, hogy az illegális migráció káros, valamint hogy az LMBTQ-lobbi célja a hagyományos családok szétverése. Mint ismert, Soros propagandistái 2015-ben azon búsongtak, hogy miért nem maradnak Magyarországon az illegális migránsok.

Mindezek mellett a blogoldal a hazai LMBTQ-lobbi legerősebb támogatója. Minden eszközzel támogatják az LMBTQ-propaganda nyomulását, és a kezdetektől fogva élesen bírálták a kormány gyermekvédelmi lépéseit, és ellenzik a pedofilok elleni szigorúbb fellépést.