Agyba-főbe verték egymást Budapesten, kevésen múlt, hogy nem lett szurkálás a vége - videó

Vágólapra másolva!
Egy XIII. társasház előtt támadt egymásra két, harmincas éveiben járó férfi egy családi vita miatt. A verekedés során egyikük elővett egy kést, melyet azonban társa megszerzett tőle. A verekedésnek végül egyikük élettársa vetett véget.
Vágólapra másolva!

A 35 és 34 éves férfi november 29-én késő este esett egymásnak a XIII. kerületben.

A 35 éves férfi a lépcsőházból a kezében egy késsel akart kijönni, ezt azonban a másik férfi úgy akadályozta meg, hogy a bejárati ajtót befelé nyomta. Ennek során az ajtórésen keresztül

ököllel fejbe verte a még lépcsőházban lévő férfit, aki emiatt a földre esett. A fiatalabb férfi ezután még bele is rúgott a még földön fekvő ismerősébe, aki ekkor a kezében lévő késsel a combja felé próbált szúrni, de nem érte el.

Az idősebb férfinak végül sikerült felállnia, majd

amikor kilépett az ajtón, belerúgott a másik férfiba, és ezután tovább ütötték-verték egymást. A 35 éves férfi verekedés közben a földre dobta a kést, amit társa megszerzett, felvette a földről, és fenyegetőzni kezdett vele.

Időközben a helyszínre érkezett az egyikük élettársa, aki korábban a másik férfi élettársa volt, majd megpróbálta lecsitítani őket.

A V. és XIII. Kerületi Ügyészség mindkét férfival szemben

fegyveres garázdaság miatt emelt vádat, és pénzbüntetés kiszabását javasolta.