49 perces felvétel bizonyítja, hogy Havas Henrik a tanítványát vette rá a szexre

Havas Henrik: „Nincs szükségem senkire”
Vágólapra másolva!
Kikerült a netre a Havas-féle újabb szexbotrány teljesnek mondható hangfelvétele. Sokan tippelnek arra, hogy a becsapott áldozat állt így bosszút.
Vágólapra másolva!

Eljuttatták a Borsonline szerkesztőségébe a tegnap nyilvánosságra került újabb Havas-botrány valószínűleg teljes hangfelvételét.

Ebből a több mint 49 perces felvételből már egyértelműen kiderül, hogy Havas Henrik tanári pozíciója révén, több mindent ígérgetve „késztette" szexre előrejutást remélő tanítványát.

Sokan találgatnak most, ki is lehet a felvételen, egy ismeretlen, vagy pedig egy azóta kisebb-nagyobb médiakarriert befutó hölgy.

Más országokban, mivel a diák óhatatlanul is alárendelt pozícióban van tanárával szemben, mindez eleve bűncselekménynek minősül, még akkor is, ha ebben az alárendelt szerepben a diák kénytelen-kelletlen végül beleegyezik a szexuális aktusba. Akárcsak a felvételen hallható esetben, amelyet itt lehet meghallgatni.

Havas Henrik Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A híres-hírhedt hollywoodi producer, Harvey Weinstein esetében éppen erre a kiszolgáltatott helyzetre építette a vádat az amerikai ügyészség. A szexragadozót végül 23 évi börtönre ítélték, de mivel újabb feljelentések érkeztek ellene nem kizárt, hogy még hosszabb ideig börtönben kell maradnia. Hiába védekezett azzal, hogy a színésznők beleegyeztek az aktusba, a bíróság szerint áldozatai kiszolgáltatott helyzetben voltak hiszen csak így remélhettek előrejutást.

Nagy kérdés, hogy mikor kerül sor Magyarországon az első ilyen büntetőperre, és hogy ki lesz az első magyar szexragadozó a vádlottak padján.

A Havas-féle felvétel nyilvánosságra kerülése egyértelműen azt bizonyítja, hogy a média és filmipar áldozatai nem hallgatnak tovább és a maguk módján bosszút esküdtek, hosszú évek múltán is elégtételt követelnek. Ráadásul ehhez annak idején elég bizonyítékot is gyűjtöttek.

A Heti Hetes egykori sztárja, a magát Tanár Úrnak hívató tévériporter nem tagadta, hogy ő van a felvételen, bár azzal próbált védekezni, hogy nem a tanítványáról van szó (azóta kiderült, hogy ez hazugság, mert arról van szó). Mindenesetre azt is mondta Havas Henrik, hogy nem pereskedik.