A napsütéses vasárnap után elromlik az idő

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Vasárnap
Ragyogóan napos idővel búcsúzik szeptember utolsó hétvégéje. Csak kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen, csapadék nem alakul ki. A délies szél csak néha élénkül meg. 23 és 28 fok közötti kellemes, nyárias meleg időre számíthatunk. Bátran tervezhetünk kinti programot.

Hétfő
Nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de egészen északkeleten estig maradhat a napsütés. Szórványosan várható zápor, délen zivatar is. Az északira forduló szél többfelé megélénkül. 25 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Kedd
Változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég, de csak elszórtan fordulhat elő zápor. Néha megélénkül az északias szél. 21-26 fok valószínű.

Szerda
Eleinte változóan, délután már erősen felhős lesz az ég. A több napsütés keleten várható. Főleg a délutáni óráktól, a Dunántúlon alakulhat ki csapadék. Estig a délkeleti, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. 21-22 fok köré csökken a hőmérséklet.

Csütörtök
Erősen felhős időre van kilátás, és elsősorban délelőtt alakulhat ki eső, záporeső. Tovább gyengül a nappali felmelegedés: délután már csak 17-22°C várható.