Összeveszett az apjával, ezért agyba-főbe verte egy kapával

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség a férfi ellen, aki horolókapával bántalmazta saját apját, az idősebb férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Az indulatos, agresszív természetű fiú és apja együtt laktak egy lajosmizsei házban.

2020 áprilisában a két férfi összevitatkozott házuk udvarán, az apa az erősebb fizikumú fia elől bemenekült a családi házba.

A feldühödött fiú úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot és elégtételt vesz vélt sérelmein, ezért felkapott egy horolókapát, majd az apja után eredt.

Az apa a saját szobájába menekült és magára zárta az ajtót, de ez sem volt elég.

Tomboló fia betörte a szoba ajtajának üveges részét, majd a szobába belépve a magával hozott kapával kezdte el bántalmazni apját.

Olyan erőseket ütött, hogy a horolókapa feje is letört a nyeléről.

Az édesapa a fején, mellkasán és a karjain több sérülést, köztük életveszélyes sérülésként a homlokcsont mindkét oldalának darabos törését és agyzúzódást szenvedett.

A fiú a verés után elhagyta a helyszínt, a törött kapanyelet az udvaron elhajította.

A jelenleg más ügyben letartóztatásban lévő vádlottat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

A címlapi kép illusztráció!