Jakab a munkagépest fenyíti, verőlegények fojtószorítanak, Gyurcsány erőszakot alkalmaz - írta legújabb Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 

Ezek tényleg pont ugyanolyanok! Jakab Péter megfenyíti a munkagépest, a baloldali verőlegények fojtószorítanak az utcafórumokon, minap meg Gyurcsány alkalmaz házi készítésű erőszakot egy honpolgáron.  Milyen szerencse, hogy az állam felett nem rendelkeznek, valószínűleg újra könnygáz szállna és vér folyna az utcákon, mint 2006-ban - közölte Kocsis Máté. Ehhez képest a parlamenti »habzószájkaratéjuk« bakfitty, de jól látszik, hogy a verbális erőszakuk által szép lassan eljutnak a tettlegességig.

Kocsis felteszi a kérdést: Ennyire félnek és idegesek az urak? Nem bírják viselni a kritikát és az ellenvéleményt? Tényleg ők akarják képviselni Magyarországot? Aki nem tetszik, azt megint szétveretnék a karhatalommal? Vajon mit üzen ez a viselkedés a társadalom tagjainak?  Valók az ilyenek a közéletbe és emberek közé? Egy biztos: labiliséknál hamar elszakad a cérna. Soha többé Gyurcsányt és bandáját! - olvasható a bejegyzésben.