A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 300 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Szalai András elfogásának elősegítése érdekében.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztálya és a Győri Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja is elfogatóparancsot adott ki a képen látható

Szalai András ellen orgazdaság, zsarolás kísérlete és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt.

Eddig hiába keresték, sehol sem találták a körözött férfit, ezért a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó háromszázezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Szalai András ellen két szervezet is elfogfatóparancsot adott kiForrás: Police.hu

A pénzt azt kaphatja meg, akinek olyan információja van, ami alapján a rendőrök el tudják fogni Szalai Andrást. A rendőrség oldalán azt írják, hogy a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy ha látta valahol, tudja, hol bujkál, jelentkezzen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen a 9024 Győr, Szent Imre u. 2-4. szám alatt, illetve telefonon a 96/520-000 hívószámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es számon.