Továbbra is szökésben a rákospalotai szoknyás bankrabló

bankrablás, Kolozsvár utca
Társa is lehetett a szoknyás bankrablónak.
Vágólapra másolva!
Már több mint két hónapja nem találja a rendőrség a rákospalotai bankrablás elkövetőjét, a szoknyás rabló néven elhíresült férfit. Több tanút is kihallgatott a rendőrség, de jelenleg nincs gyanúsított az ügyben - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

A rendőrség hónapok óta keresi azt a férfit, aki először viccesnek és amatőrnek látszó módon rabolta ki a rákospalotai takarékot.

Az ismeretlen férfi egy szoknyát húzva, szalmakalappal a fején, egy piros zacskóval a kezében, zárás előtt ment be a Kolozsvári utcai bankfiókba.

A zsákmánya hárommillió forint volt.

A trükkös rabló egy fegyvernek látszó tárggyal tartotta sakkban a fiók dolgozóit, és éppen a rendőrség megérkezése előtt távozott a bankból, méghozzá vélhetően a helyi busszal.

Lehet, hogy rabolt már korábban is a férfi?

A környékbeliek úgy gondolják, vélhetően előre és nagyon alaposan megtervezte az egészet, a módszer nagyon amatőrnek tűnik, de azóta se akadtak nyomára a férfinek.

Az arcát senki sem látta, hajszálpontos időzítéssel dolgozott, öltözékének köszönhetően pedig nagyon gyorsan és észrevétlenül távozott.

A rendőrség szerint lehet, nem ez volt a férfi első rablása, egy korábbi pécsi rablás nagyon hasonlít a Rákospalotán alkalmazott módszerhez.

Továbbra sincs gyanúsítottja a rendőrségnek

A rendőrség közlése szerint továbbra sincs gyanúsítottjuk, ellenben több tanút is meghallgattak már az ügyhez kapcsolódóan.

A nyomozás továbbra is nagy erőkkel folyik.