A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Kedd
A nap első felében erősen felhős lesz az ég, és szórványosan várható eső, záporeső. Délután észak, északnyugat felől szakadozik a felhőzet, és egyre többfelé süt ki a nap. Az északira, északkeletire forduló szél megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke 21 és 26 fok között alakul.

Szerda
A reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után eleinte változóan felhős időre számíthatunk, majd délután északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estefelé egyre többfelé alakul ki eső, zápor. 19 és 24 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Csütörtök
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és egyre inkább keleten fordul elő elszórtan eső, záporeső. Többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik az északnyugati szél. Már csak 16-17°C körüli értékeket mérhetünk délután.

Péntek
Eleinte még borongós lesz az ég, majd fokozatosan tovább csökken a felhőzet, egyre hosszabb napos időszakok lehetnek. Esetleg elvétve fordulhat elő zápor. 19 fok körül alakul a maximum.

Hétvége
Reggel párás, ezt követően napos, gomolyfelhős időre van kilátás mindkét nap. Csapadék nem valószínű. A csúcsérték 20-21°C körül várható.