A baloldali hazugsággyárak a magyarországi Vadászati és Természeti Világkiállítás kapcsán is álhíreket terjesztenek. Azt állítják, hogy senki sem kíváncsi a kiállításra, dacára annak, hogy a látogatók száma megközelíti a 700 ezret.

Dolgozik a baloldali hazugsággyár — a valóság ezzel szemben: Az „Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon az első három napon közel 40 ezer látogató volt; közel 50 ezer diák regisztrált, csak tegnap közel 4 ezren már ott voltak a HUNGEXPO-n; az 1500 programelemből álló rendezvénysorozat összlátogatottsága pedig a 700 ezer felé közelít! 

Kedd reggel Bors Richárd, a rendezvény szakmai igazgatója elmondta, mivel a rendezvény nemcsak a fővárosban zajlik, a teljes látogatószám már elérte a 650 ezret. Hozzátette, mintegy 40 ország állított ki a Hungexpón, és mintegy 100 ország képviselteti magát valamilyen formában.

A kiállításról elmondta azt is, a Hungexpón mintegy 75 ezer négyzetméteren és nyolc pavilonban rendezték meg. Az állandó kiállítások betekintést nyújtanak a magyar történelembe, a különböző helyi élőhelyekre és állatfajokra. Kiemelte, hogy a világkiállításon felépült egy egymillió literes akvárium is, amelybe magyar halfajokat - köztük vizát - telepítettek.

Nagy siker a kiállításForrás: MTI/Illyés Tibor

Közölte azt is, hogy a trófeaszemlén - mintegy ötezer négyzetméteren - több ezer trófeát mutatnak be. Fegyverbemutatót is tartanak, és meg lehet ismerni a hagyományos vadászati módszereket is.

Bors Richárd jelezte, hogy hétfőn mintegy 70 iskolás csoport - háromezer diákkal - kereste fel a kiállítást, míg kedden újabb 80 csoportot várnak szintén több ezer kisdiákkal. A programok számukra ingyenesek - tette hozzá.

Szólt arról is, hétfőn lengyel napot tartottak, kedden pedig török nap lesz. Ez azt jelenti, hogy előadások és kiállítások segítségével mutatják be a tematikus témákat. 

A baloldal sajtója tehát ismét hazugságokat terjeszt egy sikeres magyar rendezvényről.  Ezen már meg sem lepődünk.