A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, Deutsch Tamás a közösségi oldalán osztotta meg véleményét azzal kapcsolatosan, hogy az EP LIBE-bizottsága Magyarországra látogat.

Az EP-képviselők mi másról, mint "a jogállami normák érvényesüléséről" kívánnak tájékozódni.
Hiánypótló látogatás lesz – hívta fel rá a figyelmet Deutsch Tamás.

Az elmúlt években ugyanis Brüsszel és a baloldal Magyarország ellen intézett támadássorozatának részeként már két komplett politikai koncepciós vádiratot gyártottak, a Tavares-jelentést és a Sargentini-jelentést, szinte megszámlálhatatlan Magyarországgal foglalkozó "jogállamisági" EP-előterjesztést csináltak, kismillió szakbizottsági meghallgatás és tucatnyi plenáris vita zajlott le – fűzte hozzá.

A politikus kiemelte: nincs olyan baloldali politikai vérvád és ideológiai gumicsont, amit ne szajkóztak volna, vagy ne rágtak volna unalomig.

Arról már nem is beszélve, hogy az Európai Bizottság hosszú hónapokon keresztül készítette az újabb éves jogállamisági jelentését - a pártatlanság nagyobb dicsőségére a Gyurcsány-show előválasztását irányító Magyar György fiának, a kormányt nyíltan gyalázó nyilatkozatokat megfogalmazó Magyar Gábornak a koordinálásával. "Tényfeltáró" cikkek és Soros-szervezetek "tanulmányainak" ezrei születtek meg - tényleg ideje hát, hogy a LIBE-bizottság is tényfeltárjon – emlékeztetett rá.

Majd így folytatta Deutsch Tamás: a szerdán kezdődő újabb baloldali politikai autodafé előtt néhány dolgot érdemes tisztázni:

  • Mi, magyarok vendégszerető nemzet vagyunk, a rossz szándékkal érkező vendéget is udvariasan és tisztelettel fogadjuk.
  • Mi, magyarok büszkék vagyunk a hazánkra, ezeréves államiságunkra, számtalan világraszóló sikerünkre, nincs semmi takargatnivalónk, mindenki azt tényfeltár, amit csak akar.
  • Mi, magyarok szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok. Látjuk, mi készül; tudjuk, mit és miért csinál a LIBE.

A két derék jobboldali EP-képviselőt kivéve a Budapestre érkező öt politikus az európai baloldal bevándorláspárti és LMBTQ-aktivista emberei, akiket legkevésbé érdeklik a tények, sőt, ismert baloldali és liberális szokás szerint azok leginkább zavarják őket. Szó sincs tehát tényfeltárásról! A baloldali képviselők politikai ügyészként viselkednek majd, vádaskodni és durváskodni érkeznek hozzánk – állapította meg az EP-képviselő. 

Azért jönnek Magyarországra (fanatikus elfogultságuk szerint az Európai Birodalom brüsszeli központjából egy provinciába), hogy kemény fellépéssel megpróbálják a magyarok (az ő szemükben az alattvalók) demokratikus akaratnyilvánítását (véleményük szerint a gaz ribilliót) a jogállamiságra hivatkozva legyűrni, és hogy egyúttal Brüsszel magyarországi embereinek, Gyurcsányéknak a választási kampányát is segítsék – ismertette a részleteket.

Deutsch Tamás hozzátette: Brüsszel és a baloldal valójában azért támadja Magyarországot, hogy a magyar óvodákba és iskolákba is engedjük be az LMBTQ-propagandát, és mi is telepítsük be a migránsokat.

De mi nem Brüsszel, hanem a magyar emberek akaratát érvényesítjük: nem kérünk sem a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandából, sem a migránsokból – zárta bejegyzését.