Fekete-Győr Andrásnak komoly baja van a matematikával, hiszen saját közösségi oldalán tett tanúbizonyságot arról, hogy nem tud összeadni két számot. A Momentum elnökének baklövésére Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hívta fel a figyelmet. Nem ez az első eset, hogy a baloldal saját hiányosságait leplezi le: nemcsak az derült ki, hogy komoly bajuk van a matematikával, hanem a helyesírás és az angol nyelv sem megy. 

Közösségi oldalán Hollik István számológép használatát javasolja Fekete-Győrnek, aki valóban hibásan adott össze két számot. 

Azt már tudjuk, hogy Karácsony Gergely legutóbb nem tudta leírni saját nevét helyesen, és a baloldal más tagjainak is meggyűlt már a baja a helyesírással, most az is kiderült, hogy számolni sem tudnak.

Kunhalmi Ágnesnek és Bangóné Borbély Ildikónak elkélt volna egy magyar helyesírási szabályzat, mielőtt kinyomtatják a transzparenseiketForrás: MTI/Balogh Zoltán

Néhány kommentelő üzent is a Momentum elnökének:

Egy kicsit a matekot még gyakorolni kell!

Itt van még egy:

András, András, kijavítottad a bejegyzést, hogy ne fuss tátott szájjal a f**zerdőbe? (sajnos képet nem enged csatolni)

A baloldalnak úgy tűnik, van még hová fejlődnie. Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes például szeret ajtóknak futni, és komolyan meggyűlt már a baja a helyes beszéddel is, de volt, amikor például röhögőgörcsöt kapott élő egyenes adásban. Saját magáról azt mondta:

Nézzék! Nem vagyok a helyzet magaslatán!